MEER OVER

AOV /BEGELEIDING

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wie heeft mij verwezen?

Doorgaans heeft de medisch adviseur van uw verzekeraar u verwezen.

Waarom ben ik verwezen?

Doorgaans heeft de medisch adviseur van uw verzekeraar u verwezen, omdat deze van mening is dat u als zelfstandig ondernemer ondersteuning kunt gebruiken in hoe u het beste weer tot een duurzame en energie gevende invulling van uw werkzaamheden kunt komen. De beslissing om u naar de medisch adviseur van Salus te verwijzen wordt meestal pas genomen, als uw problematiek besproken is in het team dat bij uw verzekeraar verantwoordelijk is voor uw ziekmelding.

Intakegesprek

Het eerste gesprek dat u bij de medisch adviseur van SaluS heeft, is gericht op de inventarisering van uw problematiek. Tevens dient dit eerste gesprek als een nadere kennismaking. 

Op basis van de gemaakte inventarisering en kennismaking bepaalt de medisch adviseur of hij mogelijkheden ziet om u te kunnen begeleiden. Hij zal deze mogelijkheden met u bespreken. U kunt dan op basis van de eerste kennismaking ook aangeven of u in voldoende mate een goede ‘klik’ voelt om het begeleidingsproces aan te willen gaan.

BEGELEIDING IN UW WERKHERVATTING

Afhankelijk van de bij u vastgestelde problematiek zal de medisch adviseur u instrumenten aanbieden, waarmee u het inzicht in uw onvermogen om te kunnen functioneren kunt vergroten. Daarnaast worden er gedurende de begeleiding ook concrete handvaten aangereikt, waarmee u gericht zaken aan kunt pakken die de verbetering van uw onvermogen belemmeren. Tevens zal de medisch adviseur met u een weg naar werkhervatting uitstippelen en de stappen in uw werkhervatting begeleiden.

CONTACT